Vi som har Kennel Fieldbay heter Mia & Janne Åkerviken. Vi bor i Villa på landet ca 1 mil utanför Eskilstuna. Vi har två döttrar Linda 31 År Redovisnings Ekonom & Malin 30 År och är Sjuksjöterska. Båda tjejerna hjälper till här på Hotellet om det behövs. Samt att vi har fyra barnbar Maximus,Liv,Tea & Filippa.
Janne min man jobbar som områdes-Chef och hans största intressen är motorsport, samt hans golfklubbor så klart ......
Jag själv jobbar heltid på vårt Hundhotell/ Dagis och mina Intressen är självlart Hundar.

Vi har varit Flatt / Cockerägare sedan 1998 och vår första Flattkull föddes Maj 2005 (under Prefixet Almanza). Jan -07 kom Fieldbays första egna kull. Vi har en liten uppfödning av cocker spaniel" Målsättning med vår avel är att föda upp friska och sunda, med bra mentalitet och god exteriör.

Hemma hos oss bor tre egna hundar Schäfer, 2 Cockrar, som vi tränar viltSpår och ställer ut när tid finns. Våra hundar lever som familjemedlemmar och valpkullarna föds och växer upp inne i vårt hus. Jag tycker att det är både roligt och självklart att hålla kontakt med mina valpköpare även efter leverans. Vi vill att alla hundar från vår uppfödning höftledsröntgas vid ca 1-2 års ålder.

Vi driver också ett Hundhotell/ Dagis (Åkervikens Hundhotell) så har ni några problem när ni ska resa bort, så vet ni vart ni kan lämna in dom. Mitt mångsidiga intresse för hundar är oxå raser i sig, så vad passar väl då bättre en att driva ett hundhotell där jag då får använda mina kunskaper praktiskt

Kontakta Kennel Fieldbay

Mob 070-9900 589

maria.akerviken@hundhotell.org